Doe een wens!!!

Op een moment heeft Esther de pen nou ja computer gepakt en jordy opgegeven… dan word er gekeken of jordy in aanmerking komt voor een wensdag… en ja het mag!

In februari zijn de wenshalers bij ons thuis geweest om de liefste wensen van Jordy te halen, dan gaat het naar de wensmaker… en dan komt het telefoontje dat dinsdag 10 november de wensdag is!
dan zijn de kids een aantal dagen in rep en roer..
dan word het iets rustiger en leven we eerst naar de prijsuitreiking van unive toe voor stichting de vriendelijke reus! wat een heerlijke ochtend was het, blije snoetjes en ouders, veel mooie gezichten geschminkt en een superteam wat klaarstond, en het liep op rolletjes!

dan kom je maandag bij? nou eigenlijk niet helemaal, want dan ineens besef je dat de wensdag wel heel snel is!
je praat er veel over, kayley pap mam en ik zijn naar eigen zeggen erg relaxt!!! en ik dacht vandaag…
normaal bereid ik alles goed voor, ziekenhuis visite noem maar op we nemen het door en soms nog eens door.

dacht ik vandaag zoek even een rustpuntje, (ik wilde graag na de wensdag pieter gaan om the poetsen) en op naar een heerlijk middagje samen met pieter rommelen. Melanie pieter blij dat hij uit stal was zag gras, borstelen ach dacht ik weet je wat even beetje boenen en lekker in de bak even de benen strekken.
dus liepen pieter en ik heerlijk rustig door de bak heen  

toch wel een hele bijzondere dag, het liet mij vandaag even stilstaan bij de momenten dat ik toch veel met het ziekzijn bezig bent, wat soms zo “gewoon” lijkt want doe een wens is niet niets natuurlijk.
toen ik mij op een avond vroeg waarom ik een wensdag krijgt, vertelde

 

Voor Jordy van Ome Wesley2002

Als Wesley samen met zijn collega`s aan het werk is op het marineschip de Hr.Ms. van Amstel, Word er altijd een inzameling gehouden voor een goed doel. Wesley wilde Jordy en ons helpen en heeft Jordy zijn eigen goede doel gemaakt, Een grote Pot voor Jordy, deze werd met man en macht gevuld tijdens de reis, een matroos liet zich zelfs kaalscheren, om zo 450 euro in de pot te kunnen doen! er was niets te veel voor wesley en zijn colega`s om voor jordy iets te kunnen doen. En als het dan zo ver is dat de Mannen van de van Amstel langs komen, zijn de zenuwen bij ons flink gespannen, jordy vind het prachtig ome wesley en zijn collega`s te zien helemaal in pak en geniet van alle aandacht.

dan word er een pot vol overhandigt met een inhoud van maar liefs 3000,00 euro. daar word je toch stil van!